Made in Sweden

Ja, det stämmer! Från och med nu är våra stegar inte bara designade och utvecklade i Sverige, de tillverkas också här.

En helt ny, helautomatisk, fabrik har byggts upp i de djupa småländska skogarna. Detta är den enda fabriken som tillverkar teleskopiska stegar utanför Kina. Denna investering, på ca 100 miljoner kronor, kommer med många fördelar inte bara för slutkunder och distributörer utan även för vår planet. Låt oss lite kort förklara.  

Till slutkunder kan vi garantera samma höga kvalitet i varje stege eftersom vi har full kontroll över produktionen från minsta komponent till den komplett monterade produkten.

Förutom garanterad kvalitet ger den svenska produktionen även kortare leveranstider till våra distributörer, från 3-4 månader till veckor och dagar. Det kommer också bli enklare att planera ett exakt datum för när respektive order är redo att skickas.

Men det är såklart inte allt. Med en svensk produktion är det enkelt för oss att garantera bra arbetsförhållande för all vår personal. Vår planet är också en stor vinnare av vår svenska produktion, med kortare transporter både från leverantörer till fabriken och från fabriken till vårt huvudkontor i Tranås kommer vi spara en stor mängd CO2 utsläpp.

Som du säkert förstår är vi väldigt stolta över att denna dröm som vi burit länge äntligen har besannats.

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss så återkommer vi så snart som möjligt.

Telesteps – The art of ladders