Chatta

  Telesteps
  Först, bäst & säkrast

  Först, bäst & säkrast

  Ett smart patent som sätter säkerheten högst har satt Telesteps i en klart marknadsledande position i Europa och på ett flertal andra marknader i världen. Och intresset bara ökar för teleskopiska stegar och arbetsplattformar. Arbetsredskap som växer med uppgiften, men gör transporten till ett litet problem.

  Visst kan det vara smickrande när andra företag försöker härma våra patenterade lösningar. Problemet är att det aldrig blir mer än försök. Som originalet har vi marknadens klart längsta och bredaste erfarenhet av hur du tillverkar en säker kvalitetsstege. Vi är stolta över vår kultur där vi aldrig kompromissar med säkerhet eller kvalitet. Vi inte bara vet hur man bygger en bra stege – vi säkerställer att varje ingående komponent är testad, var för sig och tillsammans i en fungerande helhet innan leverans.

  Att vara först med en produkt som förändrade marknaden i ett slag, innebar att vi hade ögonen på oss. Då kan inget lämnas åt slumpen. Mycket av säkerheten och fördelarna hittar du redan där. I det här fallet är Originalet testat och certifierat enligt alla relevanta normer av oberoende parter. Det är också svårt att kopiera.