Chatta

  Telesteps
  Många fördelar

  Många fördelar

  Enkelhet

  Teleskopstegen dras enkelt ut med ett grepp och att säkra stegen före användning går lika snabbt. När de röda knapparna har fällts ut under varje steg, signalerar dessa att stegen är klar för användning och klarar belastningar upp till 150 kg. I hopfällt läge är våra produkter lätta och smidiga att transportera.

  Flexibilitet

  Med den teleskopiska funktionen och den minimala svängradien går det utmärkt att använda stegarna även i trånga utrymmen. Stegarna kan också anpassas till optimal längd just för det arbete som du ska utföra. På så sätt blir en teleskopisk stege många stegar i en – alltid med rätt längd för jobbet. I vårt sortiment finns också smarta tillbehör som justerbara säkerhetsfötter, top support och arbetsbrickor. De gör ditt arbete ännu lättare.

  Säkerhet

  Enkelhet och flexibilitet i all ära, men det är säkerheten vi prioriterar. Vi monterar stegarna för hand och testar alla, en efter en, innan leverans. Säkerheten sitter också i att alltid ha en stege med rätt längd för uppdraget, som står stadigt och med rätt vinkel från väggen. Stegarna och plattformarna är tillverkade i hållfast aluminium med plastdetaljer som tål tuffa tag och alla våra arbetsredskap är certifierade enligt EN 131 & SP för att nämna några.

  Support

  När du fäller ut din Telesteps stege öppnar du också ett helt koncept med reservdelar, tillbehör, service- och supportfunktion. Exempelvis har stegarna gummifötter som måste bytas vid slitage för att livslängd, funktion och säkerhet ska garanteras. Och om något mot förmodan skulle gå sönder är hjälpen nära, i form av support och reservdelar. Du vill ju inte vara utan en trogen jobbarkompis mer än absolut nödvändigt.