Chatta

  Telesteps
  MADE IN SWEDEN. PROUDLY.

  MADE IN SWEDEN. PROUDLY.

  I de djupa småländska skogarna har en helt automatisk produktion byggts upp. Detta ger stora fördelar för våra kunder men också vår planet, då det sparar en hel del CO2 utsläpp.

  Med vårt dedikerade team och en helautomatisk produktion är varje stege en perfektion av varje komponent, som passar perfekt ihop. Precis som ett högkvalitativt armbandsur. Vi har full kontroll över produktionen från första stycket råaluminium till färdigmonterad stege. Givetvis med full spårbarhet.

  Att ha världens första helautomatiska produktion av teleskopstegar baserad i Sverige gör oss ödmjuka men stolta.

  ÄNNU BÄTTRE KVALITÉ

  Den nya helautomatiserade tillverkningen i Sverige säkerställer en repetitiv kvalitet för varje enskild stege till högsta standard! Hela processen utförs av högprecisionsutrustning övervakad av ett kvalitetssäkringsteam.

  Med produktionen placerad i Sverige kommer innovationer – hjärtat och själen i vårt företag – att nå marknaden snabbare än någonsin. Tack vare den regionala närheten kan vår utvecklingsavdelning och tillverkning samarbeta ännu närmare vilket påskyndar denna viktiga process på ett fantastiskt sätt!

  MILJÖFÖRDELAR

  Att flytta tillbaka tillverkningen av våra stegar till Sverige ger många stora fördelar. En av dem är den kraftigt minskade miljöpåverkan.

  Alla komponenter till våra stegar produceras/anskaffas nära fabriken där monteringen sker. Det betyder att nästan ingen transport behövs till platsen där ”magin händer”.

  Den största förändringen ur miljösynpunkt görs dock när det kommer till transporter av produkter från produktionen till vårt lager på huvudkontoret i Tranås, istället för att frakta stegar på havet från andra sidan jorden minskar vi avståndet till en kort regional sträcka.

  Sist men inte minst har alla våra leverantörer miljöcertifieringar enligt olika europeiska standarder, vilket säkerställer en miljövänlig produktion.

  Telesteps – the art of telescopic ladders